onsdag den 21. oktober 2015

Mere efterårshygge .


Der er ikke altid langt fra ide til handling i min verden .  Sad i formiddags og osede på nettet. Faldt tilfældig over en hyggelig blog, hvor bloggeren viste fine græskar , som hun havde købt i en gårdbutik der hedder; Den gamle gård.  Det viste sig at gårdbutikken lå her i nærheden. Så da min søde mand kom hjem, var det afgang mod Ugerløse.  
Sikke en hyggelig butik . De havde virkelig en masse græskar,hvor de forskellige var beskrevet omkring smag og kødets konsistens. Vi spiser dog ikke disse græskar, men det kunne da være at jeg skulle søge inspiration på nettet omkring tilberedning , hvis vi en anden gang får lyst til at prøve. De havde også flere forskellige grøntsager. Thomas fik lyst til pastinak og rødbeder.  Skal have googlet opskrifter på rødbedesalat. Kom i tanke om at da jeg var " ung pige i huset " lavede familien en speciel rødbedesalat, som smagte fantastisk, den må kunne findes.  

Endnu en opstilling i indkørslen 


Hilsen Marianne
2 kommentarer:

 1. Det oser af hygge <3 Det var heldigt at du lige kunne købe de smukke græskar tæt på hvor i bor.
  Hvor er det hyggeligt med lanternerne.
  God dag søde.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte <3 De er lidt gamle de lanterner. Købte dem nok for mindst 10 år siden .. God dag til dig
   Knus Marianne

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...