tirsdag den 17. november 2015


De lover frost og muligvis snevejr i den kommende weekend og i dag var der 5 min pause mellem bygerne, så jeg gik igang med at få bugt på rosenbedene.  Nu er de klar til at blive vinterdækket med hestemøg, blade og gran. Der er nogle stykker rundt omkring der ikke er glad for frost. Lagde bla. mærke til at Rosenposten ikke giver grogaranti  på Boule de Neige, hvis man køber den om efteråret. 
Der er stadig lidt roser der står med knopper og blomst . Lidt sjovt at få lov til at se Austin rosen Alan Tirchmarsh. Den er fra denne sensommer og det er første gang, jeg ser den live 
  Thomas opdagede i dag, på vores havevandring, at Klokkeranken står med en stor knop. Den første blomst fra denne i år ;)  Dette efterår, er anderledes på mange områder .  
Kh Marianne


Munstead Wood

Artemis

Alan Tirchmarsh

Klokkeranke6 kommentarer:

 1. Jow jow du har også roser i blomst :) men vådt er det for de små stakler. Hestemøg er sikkert godt, jeg bruger det ikke, for med tre hunde til at rulle sig i det, så går det bare ikke. De par år jeg har haft klokkeranker har de også først blomstret, når sæsonen var forbi.
  Jeg er lidt vild med dit billede af Auguste Charles, den er flot.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Min Auguste Charles er faktisk gammel , men er jo blevet flyttet mellem landsdelene et par gange. Håber virkelig at han vokser bedre til næste år. Han har blomstret rigt, men selve busken har været noget skrantet at se på .
   Det er første gang jeg har Klokkeranke, men bestemt ikke sidste gang . Er blevet opfordret til at tage den ind i vinter og sætte den ud igen til foråret, så det vil jeg prøve
   Knus Marianne

   Slet
 2. Kære Marianne Det bliver da et skue uden lige med alle de roser og bøgehæk samt træer som baggrund. Glæder mig allerede til at se sommer billeder når vi når så langt.
  Boule de Neige den skal du nurse, den er det værd. Den er så pragtfuld. Jeg havde en flot men blev trådt helt død, under opførelse af vores Orangeri sidste sommer. Skal have købt en ny.
  Tillykke med datteren idag. Vores Emilie bliver 23 i marts, så de er tæt på hinanden ;-). Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina.. Tak for tips med Boule de Neige. Så er det ikke helt forkert det Rosenposten skriver...Som jeg skriver, Thomas og jeg kan slet ikke forestille os, det blomsterflor, der må komme næste år.. Det bliver vildt Ja som vi lige fandt ud af med vores pigers navne.. Meget pudsigt :) Har du kun piger ?
   Knus Marianne

   Slet
 3. Ja jeg har 2 piger Emilie og Josephine på 22 og 17 år. Er der flere børn hos dig? Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina .. Hyggeligt med piger :) Ja vi har 2 af hver .. Phillip på 28, Emilie på 22, Joachim på 20 og så rosinen i pølseenden ;) Caroline på de 17
   God aften til dig
   Kh Marianne

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...