søndag den 15. november 2015

Slut på projekt roser


......Ihvertfald for denne omgang ;)   Der står kun en tilbage, som skal ud og stå vej vejen op af et hegn. Det er en Rosarium Uetersen , glæder mig til at se den i fuld flor. Der står 5 andre roser " derude " . Bla en Maxima og en Fairly . De andre 3 er stadig navnløse ;) 
Rosarium Uetersen


Som skrevet igår er bedene lavet lidt for store. Havde skrevet 2 på listen til Anton , Jas roser som han desværre ikke kunne skaffe. Så nu er de og 3 andre bestilt hos Rosenposten.
Igen i dag , har vi haft regn , dog kun formiddag, men rosenbedene er værre end de værste regnfyldte Roskildefestivals mht pløre og mudder . 
Håber på noget tørvejr de kommende dage, så rosenhullerne kan blive fyldt helt op og bedene kan fremstå pæne og velholdte :D :D 
  Ellers har weekenden stået i gæsters tegn. I går havde jeg veninder til frokost og i dag har vi haft gæster til brunch. Vores ældste datter, Emilie, bliver 22 år på onsdag , den 18 novenber. Det er forresten fåtal af gange vi ikke har haft snevejr omkring denne dato.  Her kl 21 i aften, havde vi dog frost i en våde græs i haven.
Håber I får en dejlig uge 
Kh Marianne

Det helt nye bed, med bla de nye Austinroser. Der er stadig plads til 2 :D


Her er der plads til ihvertfald 3 . Det bliver en slyngrose og 2 på 120 cm 


Louise Odier kan stadig
Eden / Willestrup rosen kan også 

7 kommentarer:

 1. Hej Marianne.Ja !!! sikke en plørehave..................og de lover desværre ikke tørvejr i denne uge.
  Jeg har to roser der også skulle have været i jorden.Men nu står de i drivhuset i vinter.
  Lyder hyggeligt med gæster.Men her her skal vi have nyt gasfyr i denne uge.
  Og så roder bryggerset jo noget.
  Der er godt nok stille på bloggen for tiden................men der er jo heller ikke så meget at vise frem.
  Må jeg spørge hvor på Sjælland du bor.Jeg bor jo selv i Storkøbenhavn.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette ..
   Har svaret på din skønne side
   Kh Marianne

   Slet
 2. PS. glemte lige at sige at din nye header er så smuk.Jette

  SvarSlet
 3. Ja det ser fint ud, og du går ikke på kompromis med roserne, kan jeg forstå. Jeg kan godt "nøjes" med noget af det Jas har, men jeg er jo også pensionist :)
  Husk nu at roserne bliver meget større, men det ved du jo, men nogen gange når man planter barrodsroser, tænker man bare, at der er langt imellem dem, der er plads til mange flere.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja der er taget højde for at de bredder sig de kære roser. Især de historiske ! Vi mangler en slyngrose til " bagvæggen" i bedet og så 2 andre. Der er stadig nogle huller, men tør ikke før vi får set bedet næste år. Årsagen til at vi flyttede rundt i det store bed, var også manglende plads mellem roserne og så var der nogle, der ikke fin sol nok, pga skygge fra nogle som havde travlt med at vokse.
   Kh Marianne

   Slet
  2. Godt I har taget højde for det. Det med at nogen skygger for andre, kender jeg godt. God idé at vente med at købe flere, for det er dejligt at kunne købe flere årene efter, fordi der alligevel er plads :) det er sådan jeg har gjort.
   Kh Lisbeth

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...