tirsdag den 10. november 2015

Mørk og kold november morgen

Tænk i søndags havde vi det smukkeste vejr med solskin og familien Danmark valfartede i skoven. Utroligt med sådan en omskiftning . Må ud og redde flere af mine dekorationer, både pga. blæsten men bestemt også pga vejret. Ved ikke helt hvor meget vand mine nyindkøbte betonting, kan holde til at svømme i .
 I lørdags var vi på Fyn efter de planlagte roser, hvor jeg også var forbi Gitte Christensen , som har Nigi beton design  . Finder jo inspiration rundt omkring på nettet og har set flere som dekorerer med gran og beton. Det er bare så flot . Fandt tilfældigvis Gitte, og da hun ligger 10 min fra JAS roser, ja så kunne det ikke være nemmere. Kik på linket, Gitte sælger også latexforme .  Vil gerne selv prøve at lave beton ting, men kroppen er ikke til det hårde arbejde med betonen, så Thomas skal være med. Håber vi prøver næste år.
Har også fået mine roser fra Bilka. Desværre var en af de 5 jeg havde bestilt, forkert.  Yderligere var det en rose jeg havde og nu er jeg jo ikke sådan hug på at have flere af de samme. Kikkede på Bilka´s hjemmeside og der kunne jeg se at Mme Plantier , som var den jeg skulle have haft udsolgt. På den anden side, havde jeg jo kun givet 20 kr pr rose.  Alligevel ringede jeg til Bilka og beklagede min nød , samtidig med at jeg jo følte mig lidt dum . Summa sumarum blev at jeg måtte beholde min fejlleverance og de sender den rigtige til mig.  Nu bliver min nabo så en rose rigere ;)
 Den kommende weekend skal Thomas begynde at få roserne i jorden !  Lidt af et arbejde, for samtidig med, skal et bed hvor der i dag er 27 roser flyttes rundt.  Kan se at ikke alle roser i det bed trives og nogle er blevet højere end forventet . Pt sidder jeg med flere end 50 små lapper, hvor selve rosen er på med info om størrelse og om den er remonterende eller ej . Plejer jo at lave det i et billedprogram, men dette var alligevel for uoverskueligt. Hvor skulle jeg starte og hvor skulle jeg slutte.
Må du have en dejlig dag .
Kh Marianne


Tingene er bare lige lagt op til ære for fotografen 
3 kommentarer:

 1. Hej Marianne
  Ja det var da ærgerligt med en forkert rose, godt du får den rigtige tilsendt også.
  Sikken et arbejde at finde ud af at flytte rundt på alle roserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Ja puha.. Var lige ude og sætte mærke på de " gamle " roser, der skal flyttes. Hold op hvor er jorden mudret ..
   Kh Marianne

   Slet
 2. Hej Marianne.Jeg er også blevet rigtig glad for betonting til haven.
  Har en form til koglen som jeg har lavet nogle stykker af.
  Men de agern er jeg da vil med..............de ser godt ud der i kurven
  Og roser kan vi vist ikke holde os fra.Mine to nye kommer i krukker og overvintre i drivhuset.
  Men det er da godt nok mange du skal flytte rundt med.
  Har forgæves prøvet at få dig på min blogliste................ved ikke lige hvad der er galt.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...