mandag den 14. december 2015

En kold weekend


Der bød på tur i skoven, fødselsdag hos svigermor og en kold aften og nat med frost så roserne nu synger på sidste vers. Der er nogle få der stadig står med knopper, men vejret er blevet koldere generelt og nu med frostvejret i aftes og i nat.  Hvor jeg dog glæder mig til foråret og det hele begynder at pible frem igen.
Artemist med morgenrim 
Clair Austin  normal hvid 

I weekenden havde Sporvognsmuseet juleåbent. Et tilbagevendende arrangement, hvor man kan tage sporvognen ud i skoven og købe sit juletræ. Vi tog dog ikke sporvognen , men gik istedet for derud, så vi kunne lufte hunden samtidig med. Der er dog ingen tvivl om at det år hvor sneen vil ligge som et tæppe i landskabet og gerne med sneen dalende ned oppefra, så er der dømt sporvognskørsel . 
Kh Marianne

4 kommentarer:

 1. Ja vi kan nok ikke blive ved med de roser, jeg tror mine klarer det lidt endnu, men sikker er jeg ikke. Vand får de i hvert fald nok af.
  Flot med sporvogn ud i skoven for at hente juletræ.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Tak for din søde kommentar. Her står Alan Titshmarsh og Munstead Wood, stadig med blomster og fine knopper, men hvor længe ;)
   Kh Mariane

   Slet
 2. Hej Marianne.Er da lidt misundelig på jer der stadig har roser i blomst på denne årstid.Det er godt nok en travl tid lige nu.Vi tog en fridag i sidste uge og tog til Kbh.og så alle julemarkederne- Julebordene og sluttede af i Tivoli.Viser dejlige billeder i mit indlæg.Og kan jo se at i havde en hyggelig dag med at hente årets juletræ.Men også hyggeligt med sporvognen.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen
   Tak for din søde besked. Var lige ude og tjekke haven. De 2 engelske Alan Titchmarsh og Munstead Wood er stadig igang. Det er godt nok utroligt. Må ind og tjekke din side
   Kh Marianne

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...