fredag den 4. december 2015

Tiden flyver afsted


 som altid i december måned.

Sneen lå her i en uge, så det var med spænding vi var på have vandring efterfølgende.  De fleste roser rejste sig igen og der var endda flere der stod med knopper. De grene der havde støtte i form af en bøjle var knækket, men vi har valgt at lade dem være indtil foråret. Så lærte vi at fjerne jern bøjlerne om vinteren ;)
Sidste weekend havde vi som resten af landet besøg af stormen Gorm. Desværre fik stormen fat i et lille " drivhus" som stod på et bord, det røg så ned i en rose, som nærmest brækkede midt over, der kneb jeg nu en lille tåre . Det var Giardina rosen der blev halveret .  Synes hun har været lang tid om at komme igang.  Er ikke vokset meget i år , i forhold til mange andre.  Må jo bare starte forfra med hende..

The Lady Gardener
Så fik jeg sørme en ny rose i dag. David Austin rosen The Lady Gardener.  Rosenposten havde problemer med at få den leveret og jeg har ventet på den siden september, men i mandags skrev de at nu var den kommet.  I morgen kommer hun i jorden.

Kh Marianne


Eden/ Willestrup  gemte sig under sneen

Hyde Hall overlevede også sneen 


8 kommentarer:

 1. En rose mere, nej hvor du kan, Ladygardener ser flot ud. Og roser gemt under sneen, det er imponerende.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth ;) Det var en jeg bestilte allerede i september, hvor Knud fra Rosenposten havde fortalt at den ville komme fra England, sammen med Olivia. Senere sagde han så at Olivia ikke ville komme alligevel .
   Ja den er vild imponerende. Der er en på Instagram der arbejder hos David Austin. Han roser den til skyerne, så nu må jeg se om han får ret.
   Kh Marianne

   Slet
 2. Hvor er det smukke billeder og så dejligt med roser <3
  Rigtig god weekend til dig og familien søde.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte . Altid hyggeligt med en hilsen fra dig . Ja det er utroligt med de roser.
   Håber du får en dejlig uge <3
   Kh Marianne

   Slet
 3. Kære Marianne Tillykke med den nye rose, den bliver så flot! Imponerende som det blomstrer hos dig. Tegner godt for sommeren. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina. Tak for din søde kommentar. Vi snakker også tit om at vi simpelthen ikke kan forestille os haven til næste år. Det må simpelthen blive et blomsterhav uden lige
   Kh Marianne

   Slet
 4. Hei Marianne, så vakre roser du har, trist med den som ble skadet av vinden...
  Her hos oss er det heller ikke snø nå, den forsvant fort med mildværet, underlig vær til desember å være.
  Ha en koselig 2. søndag i advent!

  Hilsen fra Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida. Tak for din søde hilsen. Ja dette efterår/ vinter, er da helt utrolig mht vejret. Har sat 329 forårsløg, de fleste i krukker og de er på vej op !
   God mandag til dig
   Kh Marianne

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...