tirsdag den 20. oktober 2015

Efteråret er på vej..

 Her har vi haft diset og regnfuldt vejr i snart mange dage og i nat var der rimfrost  på bilruderne hos den lokale bilforhandler 10 km herfra.
Roserne er ved at bukke af de kolde nætter, kan se flere knopper rådner/ visner væk.  Alle krukker med sommerblomster er flyttet ind i udhuset. Haveslangen er rullet sammen og plæneklipperen er nok brugt for sidste gang i år.   Elsker sommeren , er nok mest til sol og varme, men alligevel er de forskellige årstider jo nok det smukkeste ved Danmark.
 Efterårets mørke bliver med det samme lyst op med stearinlys både ude og inde. Har i år  investeret i led lys.. Genial opfindelse.  Tænk at man nu kan have lys udenfor, man ikke skal huske at puste ud eller som går ud pga vinden .  Så er der jo også lige det med miljøet / sundheden.  Det er jo ikke så sundt at have 20 stearinlys tændt rundt omkring i stuen, selvom det er så hyggeligt .

Vi er så heldige at vi har skoven på den anden side af vejen og med tomme og triste bænke og borde i haven,  hvor der indtil for en uge siden stadig stod sommerblomster, måtte der ske noget.  Med hunden Oda i snor og med grensaks og pose i hånden var det en tur i  skoven. Resultatet blev da meget godt .

Hilsen Marianne
 

 Gamle sylteglas med blade bundet på og med lys i , fandt jeg ideen til på nettet. 


Loppefund 


 Signallygten har jeg fået af min far, som også er vild med loppefund.


Tættere på jul , bliver bænken dækket med gran2 kommentarer:

 1. Ja, nu er det ved at blive koldt. Jeg håber også snart vi får lidt sol for det har været trist vejr de sidste dage.
  Smukke billeder du viser <3
  Ønsker dig en rigtig dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar Sus <3 Hørte lige i radioen at de " lover " 10 grader i nat. Utroligt at det kan vende så meget. God aften til dig
   Knus Marianne

   Slet

Tak for besøget. Håber du har lyst til at skrive en lille hilsen, det er så hyggeligt

Roserne er begyndt at blomstre og ...

en ny flyttede ind ;o)  Vi var til aften-åben på den lokale planteskole torsdag aften. Der stod altså en opstammet rose og lokkede. Næsten ...